"Fotomontage"

God kväll alla glada :)

Ikväll har jag en lugn hemmakväll, liite trött efter dålig sömn de senaste veckorna.. I tors kom jag inte i säng förrns 12 på kvällen, men hade haft ett trevligt/mysigt besök av min fina vän Eléné :) Vi planera bl.a in en kryssning i slutet av april å så ska vi åka till underbara härliga Göteborg en weekend i början av augusti :)



Igår kom goa systersonen Jack till mig direkt efter jag slutat jobbat :) Han sov hos mig till idag.. Så igår var vi å handla lite gott till kvällen å sen hade vi fredagsmyys :) I fm var vi ut på stan en sväng tog en fika på Mercato.. sen var vi bara hemma tills det var dags för kotten å åka å träna hockey.. Kolla en sväng på honom :) Hmm... Finns nga snygga pappor där å ;)) Hihi.. Sen kom goa Ronja å min kära syster å hämta hem Jacken..




Imorrn ska kära mamsen å jag åka en sväng till Erikslund å shoppa å ha en myysdag :)

Måste bara säga: Jag ...... min iPhone <3 Har hittat nga appar där man kan göra fina fotomontage :) Sååå här kommer liiite bilder..

>3 LOVE <3



Min underbart goa misse, Cosmos <3


Syrran, mamma å jag på mammas 60-årsdag förra året i underbara Rom <3


Underbara blommorna tulpaner :)


Underbara Västervik :) jag, Linda s å Linda W ;)


Varm kopp choklad med grädde.. Liite lyx till Jack till frukost :)


Jag å syrran i underbara Göteborg på min 40-årsdag :)


2 av mina underbara goa/fina kottar Jack å Ronja på deras skolavslutning :)


Nu ska jag stänga ner datorn å slappa i soffan.. Upp klockan 7 imornbitte, men ska man INTE jobba så är det helt okej å gå upp tidigt...

Trött trött å klockan rinner iväg!!

Blir ett snabbt kort inlägg.. Klockan bara tickar tickar iväg :(

Idag fick jag iaf ytterligare ett iPhoneskal :) bidde inte riktigt som jag hade tänkt, men helt okej.. Ser bättre ut än vad det bidde på kort.. Det är liiite bling bling iaf :) Det rosa glitterskalet har jag sålt bort..



Å sååå var till affär`n å skulle handla lite frukt till ilmorn.. Eléne kommer å hälsar på så tänkte bjuda på fruktsallad :) lte nyttigt såå där :) Ååååååå dåååå kunde jag bara INTE låta bli å köpa en underbar tulpanbukett, blir lite finare sen när dom slår ut lite mer :)






Nuuu ska jag äääntligen ta mig kaffe å mitt egna hembakta matbröd :) Ha en bra fortsatt kväll alla :)

Snart slut på en väldigt trevlig å bra helg :)

Igår fixa å dona å städa å tog jag det lite lungt tils det var dags å göra sig iordning för paarty :) Eléné, Emma, Kristoffer å Annika kom till före på förfest.. :) Är såå nära å bra från mig till hottan.. Underbara Barbados spelade där igår.. Det är inte riktigt som förr i tiden på Magnus tid, när han sjöng, men dom är ändå ett jäkligt gött gäng killar, såå trevliga.. Har kännt dom i över 10 år nu.. :) Såå skönt när dom kommer till min hemmaplan å spelar :)



Eléne å jag :)



Kristoffer, Emma å Eléne :)






Annika :)






Nu ska jag bara softa i soffan.. Bidde inte många tim sömn inatt.. 4 tim typ :) men det var värt det.. ;))


 

Fredag å helg igen :))

Ikväll har vi varit å grattat mitt allra första syskonbarn som nu inte är liiiten längre, hela 22 år fyllde Emil, vi blev bjudna på en jättegod smörgåstårta å sen  blev det kaffe å fikabröd :) jag hade med mig bl.a björnbärscupcakes med frosting.. Har varit ett jättetrevligt/mysigt födelsefirande :))

Emil 22 år :)





I torsdags fick jag min iPhone 4 på posten, försökte igår å få igång den, typ, nästan en timme tog det å kunna knappa in pinkoden, måste vara nån som tycker att jag gjort nå dumt å gör så att det ALLTID ska strula för mig, hahaha, jaa idag kan jag skratta åt det, men inte igår.. Iaf, nu funkar den bra, sååå hoppas jag gjort rätt som skaffat mig en iPhone 4 :)) Hade även hunnit köpt 3 skal till innan som jag kan byta mellan, fast måste nog få tag på ett som är ännu mer glitter å glamour :) Det ena ska det stå chic på , men det syns inte..




Imorn blir det paaaaarty ;) Barbadoskillarna kommer till statt här i stan, såå gött att dom kommer till min hemmaplan, dom är bara så bäst, fast det var mycke bättre på den gamla goda tiden, när Magnus C var med å dom inte riktigt hade slagit igenom, träffa många nya vänner på den tiden genom dom å som fortfarande finns kvar :)) Jag ska en liiiten förfest hos mig innan :) Meeeeeen va sjutton ska man ha på sig!?!? Den vanliga frågan å nu bidde det ju sååå kallt..

Nga outfit å såå smycken till...


Rätt bar i ryggen å måste ha BH under å har inte fått tag på en BH i samma färg, men kanske kan funka med en svart :S Ej tordas använt än, pga av ryggen..


Denna fundrar jag på om jag ska vänta med tills jag ska till Västervik om ett par helger, men hmmm :)
Ny :)




å denna, nja, kanske, känner mig liite stor i den, mem ändå rätt läcker :S
Ny, ej andvänd, än..


Eller köra på brunt å svart, i detta behöver jag inte ta med å byta skor :S
Har dock haft klänningen nga ggr redan..


Eller skönaste klänningen ever, dock har jag haft den nga ggr oxå :S

Jaja, får väl se imorn, när jag är färdigfixad, vad som känns bäst just imorn :P

Nu ska jag softa framför tv:n :)

Måndag å ny jobbvecka...

Idag har inte varit nån vidare dag.. Har haft huvudvärk hela dan, som migrän typ, men jobba hela dan å såå hade jag sett framemot ett zumbapass ikväll.. Tog mig faktiskt iväg, såå jag hoppas det inte gjorde det värre.. Sitter nu i soffan såå får se å hoppas det ger sig snart med skallebangen :)

Lite skoj iaf ändå idag.. Min bok Cupcakes och muffins låg på jobbet å vänta, såå den bidde med hem å när jag kom hem hade jag ett paket som väntade, tyvärr utanför dörren, vilket jag INTE tycker om att posten lämnar det, nån kan ju faktiskt ta det, måste ringa å prata med dom, för det är inte första gången nu på sista tiden.. Det jag fick va dessa, har dock inte hunnit prova än, men hoppad det passar till ett åar bruna skor jag fick förut, hmmm, ska pröva på orange, få se hur det går, men tycker om färg på kläder :)







Hoppas det blir bra sen :)

Nu ska jag kurera min huvudvärk.. Lägger in en fin bild på mina kära misse <3 som nu ligger å myser bredvid mig, tätt :)


Tulpanens dag :)

Idag är det tulpanens dag, älskar verkligen tulpaner den här årstiden :)



Jag har haft en jättemysig helg med mina syskonkottar, Ronja å Jack <3 fast dom börjar oxå bli stora.. Dom blir 10 å 12 år i år... Igår så var det bara en lugn kväll efter vi hämtat Jack på hockeyträningen, idag åt vi pizza å sen gick vi på bio.. "Alvin och gänget 3" den var sevärd :) Fast man blir lite sliten, men dom är hur goa som helst :)

Å imorn ny jobbvecka igen.. Usch, vill verkligen inte till jobbet :( men ser framemot helgen med födelsefirande av äldsta syskonsonen å sen fest å utgång på lör på hottan, Barbados kommer till stan igen :)


Huga Fredagen den 13:e :)

Jaha ja, idag är det fredagen den 13:e.. Får se när dagen är slut om det är en otursdag eller rent av ist. en TURDAG :)

Var ledig igår för jag var till läkaren, så igår var bara en sova-ta igen mig dag.. Råkade beställa hem en bok från mitt jobb, såg en kollega hade köpt den å då blev jag sugen oxå, såå nu ligger den på jobbet å väntar på att jag ska ta hem den :)



Jag tog även ledigt idag, vilket jag är väääldigt glad för :)

Idag ska jag å min kära mamsen umgås lite <3 vi ska åka en sväng till Avesta, var vääldigt längesen jag var dit nu.. Har jobbat i Avesta på lite olika ställen förr i tiden, såå det är nå visst med den stan :) sen har det öppnat ett nytt café i järnvägsstationen i Krylbo som tydligen ska ha 50-talstema/stuk :) heter 56´ans café..

Nää, men en en gång... Få se hur denna dag blir då?? Fredagen den 13:e :P

Ny blogg- gammal blogg :)

Hejsan...

Jag kommer nu att börja skriva på denna blogg.. marleneakesson.blogg.se men min gammla blogg cosmosgubben.blogg.se kommer att finnas kvar :)

När jag skulle hitta ett namn till första bloggen, gick det så fort såå tänkte inte riktigt.. Såå jag känner att det bidde liiite töntigt såå :/ Hade egentligen velat haft nå häftigt tufft nu å, men finns inte riktigt nå bra ideer för tillfället

RSS 2.0