Snart... ;)

..... är det nästa helg :) Lääängtar, för då åker jag å Eléné på kryssning.. Ska bli såå gött å få komma bort ett litet tag å partaja å äta å DRICKA gott ;) å bara ha det såå jäkla gött med en underbar vän <

Lite som hänt sen sist är att jag var till Stockholm på en intevju. för ett tv-program, kan inte säga mer än så.. Tacka även nej till en annan tv-produktion, som jag säker kommer att ångra grymt, men har kanske inte slopat chansen helt, näst gång så kankse det blir nått :) å fick sån längtan tillbaka till stockholm när jag var där, även fast det var en grå trist dag.. Träffa min kusin på en fika innan jag tog tåget hem igen.

Vi kusiner när vi var lite lite yngre, hihi ;)


Å förra sön bidde det Stockholm igen ;) då följde jag med mamma på trädgårsmässan, vi hade en trevlig dag tillsammans ;)

I fredags var jag å prata med en studievägledare , så nu har jag sökt till en bagare/konditorutbildning, eftersom jag har fått passion för å baka å sistonde, men vi får se om jag kommer in å om det är det jag vill.. Vill nog jobba med mode å kläder igen eller en inrednings/presentbutik.. Ska iaf. inte bli långvarig på nuvarande jobb!! Sen träffa jag kära syster å syskonbarn å tog en fika på stan <3

Ååå jag hoppas hoppas på en tripp till Storstan igen andra helgen i maj ;) för nå trevligt/mysigt..  hoppas hoppas.. Blir först en tripp på fredagen (till Stockholm) då 11 maj, ska skjutsa pappa till en specialistläkare som han går hos.. Sen som sagt hoppas jag det blir en tripp med tåget tillbaka till Stockholm på lör, skulle vara sååå underbart ;)))
Sen blir det även äääntligen en tripp till Västervik i slutet av Maj å hälsa på partypinglorna Cajsa å Linda ;)
Å såå ska jag ta en tripp till Svärdsjö å hälsa på fiina Amanda som jag träffar alldeles för sällan.. Har sååå många roliga/härliga minnen tillsammans med henne å Britta.. Då var vi ute på "turné" lite titt som tätt ;)
Å så kära  Tina å Åsa som vi bor t.o.m i samma stad, ändå blir det nästan bara vi hinner träffas när vi fyller, alldeles alldeles för sällan :( men nu blir det äntligen sommar, då blir allt mycke lättare, man väcks lixom till liv :)
 kolla igenom gamla kalendrar å saker hemma hos mamma å pappa igår å fick minnen ifrån skoltiden å nga år efter det.. Har nga brev å läsa igenom som jag hitta som Åsa å jag skrev till varandra när hon var iväg å jobba som au pair, strax efter gymnasitiden har jag för mig :S
.. Näää, borde vara mycke mindre tim som är heltid, när man jobbar, såå man har mycke mer tid över till mycke trevligare å roligare saker å göra än å jobba.. fast har man ett jobb som man trivs med skulle man nog tycka annorlunda!!!

Hade som sagt en liten nostalgidag igår, kolla även på kort när jag inte var så värst gammal å inte hade en aning om hur livet skulle bli.. 

Syster yster å jag <3
 

Jag på min 1-årsdag ;)


Mamma, kusin Jenny å jag <3


Mitt dop 26 dec 1971<3  Mormor, morfar, farmor, farfar , syrran å såå jag <3

Såå denna helg har varit relativt lugn, gjort sånt som måste göras hemma, för som sagt sen kommer det bli fullt upp framöver, fullt upp på bra saker. som ska bli såå underbart :) eftersom det inte har med jobbet å gör :))

Säger samma sak varje gång, måste skriva oftare, blir såå mycke dom ggr jag får tid å skriva :S
ha en fortsatt skön sön nu, det ska jag ha :)

Underbara påsken å ledigheten :)


Jaha, då var det skärtorsdag å första dan på påsken :) Å det är såå otroligt skönt för jag tog semester ( första betalda semester på väääldigt många år) igår å idag å på tis 10 april .. I tis kom min goa systerdotter Ronja till mig å sov över å igår hade hon å jag en mysig dag tillsammans i Västerås :)Men på morgonen börja det lite jobbigt, min misse var väldigt orolig, konstig :( sprang in å ut i kattlådan såå jag bidde orolig ifall han fått problem med kisseriet, så var lite orolig under dan, men när vi kom hem igen var han som vanligt.. Ååå jag kom på sen pga en viss sak :P han är kastrerad, men tror att på nått vis så hade han ändå fått "vårkänslor" å var lite pilsk rent ut sagt.. Så det var väl en konstig känsla för honom, stackarn ..Hmm, var ju ett tag sen jag skrev.. Hänt lite på ett sett å vis, vissa saker kan jag inte förtälja om riktigt än, men både spännande å skrämmande på samma gång.. Ibland undrar jag vad jag ger mig in på.. :S  På tis. ska jag iaf till Stockholm på intervju, för en av sakerna.. Å alla har med tv å göra, huga.. Bakningsprogrammet jag sökte till hörde aldrig av sig nå mer, berodde nog på att när dom ringde å intervjuvade mig personligen så lät jag tveksam om jag kunde tillbringa 3 veckor i juni i Stockholm.. Visst hade det varit nice, men jag har ju faktiskt ett jobb jag måste sköta å min semester som jag hoppas jag får i Juli, har jag lääängtat så mycket efter att bara få vara å hitta på massor med olika tripper å galenskaper, bl.a till Göteborg med Eléné å så ska jag även få in en helg å åka till Västervik å hälsa på Cajsa å Linda :) fats det hoppas jag blir lite tidigare än slutet på Juli :)

Jag ska iaf. försöka söka till en bagare/konditorutbildning i höst :) Vill ifrån mitt jobb ett tag å till slut kanske min dröm blir verklighet.. "Ett mysigt café/present/inredningsbutik med gammal miljökänsla, typ"

Imorn, om vädret tillåter ska mamma å jag, ev. syrran åka till Västerås å införskaffa lite vårblpmmor å så.. Sen på eftermiddagen ska mamma å jag gå å se Titanic i 3D på bio, har sett den såklart, men inte i 3D.. Så ska bli en intressant upplevelse.. tror jag :P

På lör. ska jag börja baka lite, sen ska jag å Eléné ut på tinget på kvällen.. På sön blir det fortsatt bakning på schemat, ska göra påskcupcakes :)Som jag ska ta med mig till Hedåker på mån för då ska vi äta påskmiddag hos mina kära förädrar :)

Nu ska jag fixa å dona lite..
Å som sagt en underbar påsk önskar jag alla :)


RSS 2.0