Snart... ;)

..... är det nästa helg :) Lääängtar, för då åker jag å Eléné på kryssning.. Ska bli såå gött å få komma bort ett litet tag å partaja å äta å DRICKA gott ;) å bara ha det såå jäkla gött med en underbar vän <

Lite som hänt sen sist är att jag var till Stockholm på en intevju. för ett tv-program, kan inte säga mer än så.. Tacka även nej till en annan tv-produktion, som jag säker kommer att ångra grymt, men har kanske inte slopat chansen helt, näst gång så kankse det blir nått :) å fick sån längtan tillbaka till stockholm när jag var där, även fast det var en grå trist dag.. Träffa min kusin på en fika innan jag tog tåget hem igen.

Vi kusiner när vi var lite lite yngre, hihi ;)


Å förra sön bidde det Stockholm igen ;) då följde jag med mamma på trädgårsmässan, vi hade en trevlig dag tillsammans ;)

I fredags var jag å prata med en studievägledare , så nu har jag sökt till en bagare/konditorutbildning, eftersom jag har fått passion för å baka å sistonde, men vi får se om jag kommer in å om det är det jag vill.. Vill nog jobba med mode å kläder igen eller en inrednings/presentbutik.. Ska iaf. inte bli långvarig på nuvarande jobb!! Sen träffa jag kära syster å syskonbarn å tog en fika på stan <3

Ååå jag hoppas hoppas på en tripp till Storstan igen andra helgen i maj ;) för nå trevligt/mysigt..  hoppas hoppas.. Blir först en tripp på fredagen (till Stockholm) då 11 maj, ska skjutsa pappa till en specialistläkare som han går hos.. Sen som sagt hoppas jag det blir en tripp med tåget tillbaka till Stockholm på lör, skulle vara sååå underbart ;)))
Sen blir det även äääntligen en tripp till Västervik i slutet av Maj å hälsa på partypinglorna Cajsa å Linda ;)
Å såå ska jag ta en tripp till Svärdsjö å hälsa på fiina Amanda som jag träffar alldeles för sällan.. Har sååå många roliga/härliga minnen tillsammans med henne å Britta.. Då var vi ute på "turné" lite titt som tätt ;)
Å så kära  Tina å Åsa som vi bor t.o.m i samma stad, ändå blir det nästan bara vi hinner träffas när vi fyller, alldeles alldeles för sällan :( men nu blir det äntligen sommar, då blir allt mycke lättare, man väcks lixom till liv :)
 kolla igenom gamla kalendrar å saker hemma hos mamma å pappa igår å fick minnen ifrån skoltiden å nga år efter det.. Har nga brev å läsa igenom som jag hitta som Åsa å jag skrev till varandra när hon var iväg å jobba som au pair, strax efter gymnasitiden har jag för mig :S
.. Näää, borde vara mycke mindre tim som är heltid, när man jobbar, såå man har mycke mer tid över till mycke trevligare å roligare saker å göra än å jobba.. fast har man ett jobb som man trivs med skulle man nog tycka annorlunda!!!

Hade som sagt en liten nostalgidag igår, kolla även på kort när jag inte var så värst gammal å inte hade en aning om hur livet skulle bli.. 

Syster yster å jag <3
 

Jag på min 1-årsdag ;)


Mamma, kusin Jenny å jag <3


Mitt dop 26 dec 1971<3  Mormor, morfar, farmor, farfar , syrran å såå jag <3

Såå denna helg har varit relativt lugn, gjort sånt som måste göras hemma, för som sagt sen kommer det bli fullt upp framöver, fullt upp på bra saker. som ska bli såå underbart :) eftersom det inte har med jobbet å gör :))

Säger samma sak varje gång, måste skriva oftare, blir såå mycke dom ggr jag får tid å skriva :S
ha en fortsatt skön sön nu, det ska jag ha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0