Alla hjärtans dag >3

Egentligen tycker jag att denna dag är liite jobbig eftersom jag inte har nån kärlek på det viset som jag kan få uppvakta å som vill uppvakta mig, men självklart har jag ju min älskade familj å mina närmaste vänner runt omkring mig :) Å idag har faktiskt varit en bra dag ändå :) inte mått så bra sista tiden å har egentligen haft minimigrän idag , men har haft arbetskollegor runt mig idag som faktiaskt gör det liiite lättare på jobbet :) å så hade jag 2 paket å hämta..

Ska det va såå ska det va, hitta den här "party"väskan till min iPhone, kunde bara inte låta bli, hihi..  


Hade velat haft den helt i guld, men den var slut, så det bidde den vita, men det är ju guld i den å..  Man kan ha iPhonen å konto/körkort med i.. Allt på samma ställe ;)

I andra paketet var det en trådlös mus å tangentbord :) åååå jag klara av att installera det, jippiiiii ;) köpte en kabelförut så nu kan jag kolla på dator på tv å sitta i soffan å skriva å allt så, såå skönt :)

Nu önskar jag alla en helt fortsatt underbar alla hjärtans dag ;)

Helg som INTE bidde som det va tänkt!!

Nu sitter jag å försöker få tillbaka värmen, med vetekudde å tofflor som man oxå värmer i micron.. Har varit i skultuna å kollat på när min systerson Jack spelade hockeymatch, tyvärr vann dom inte matcherna, men nu har jag iaf varit å kollat, har lovat Jack det :)) 
Lite senare ska jag ta mig iväg på ett zumbapass.. Idag ist. för imorn, för jag är ledig imorn såå får se vad som dyker upp å göra.. Ska iaf. luncha med kära mamsen <3
Tog ledigt imorn, för egentligen skulle jag åkt till Västervik igår å kommit hem sent idag.. Skulle dit å hälsa på nga vänner å så skulle vi festat :) å jag hade verkligen sett framemot det, tyvärr balla jag ur pga. vädret.. Var världens snökaos där å så denna kylan :((( inte skoj om jag inte fått igång bilen idag eller om det hände nått efter vägen.. Man har varit lite drumdristig i sina tidigare avgörande å har väl blivit lite mer förnuftig, typ, på äldre dar :/ Jag älskar verkligen å köra bil å långt med kaffestopp å så, men har även respekt när det gäller vinterväglag!!

Sååå ist. bidde det en bakdag å skruva ihopdag :)

Tigermuffins som jag ska göra nötchokladfrosting till sen å ev, bjuda mina kollegor på jobbet på  :)
I ugnen..


Mazariner innan glasyren som min syster yster fått :)Färdiga :)


Eftersom dom skulle forslas till syrran, därav den sååå snygga formen, hihi.. :P

Matbröd till mig själv :)


Mina lådor till min byrå som min misse såå gärna ville vara med å hjälpa till med :S


Färdiga byrån :)


Såå såå bidde min helg.. Får ta igen festandet å Västervik en annan helg :)))

Ha en fortsatt fin sön nu :)

RSS 2.0