Sommar ;) lääängesen nu igen!!

Hejsan..

Då var det väääääldigt längesen jag skrev igen då.. Förstår inte? tiden räcker liksom inte till å sätta sig ner å skriva..

Ja, vad har hänt sen sist då.. Jag har bl.a klippt lugg. Fick många positiva reaktioner, t.o.m av mäniskor jag liksom knappt paratar med eller knappt känner som jobbar där jag jobbar.. Rätt många som jobbar.. Själv har jag lite blandade känslor, ibland känns det helt okej med lugg å jag får iordning frillan rätt bra å i nästa stund ser jag ur som "hej kom å hjälp" mig i lugg..

Före, utan lugg:Efter, med lugg:Lovisa och jag har bokat in att vi ska gå på chicgalan i september på Berns salonger :) bo på hotell å bara leva glitter å glamour ett par dar :) Ska bli jätteskoj :)Nu har jag haft en veckas semester å har 2 veckor till :) Sååå underbart.. Kan säga att nu mår min kropp som bäst.. Tyvärr så orka inte kroppen vänta tills jag fick semester, har inte mått så jättebra senaste tiden pga att det är sådan otroligt dålig luft på jobbet :( tungt å andas å såååå enormt trött, nästan nickat till, tyvärr har nog gjort det oxå, men gått bra, på väg hem från jobbet varje dag.. Såå ons sista veckan, gick det inte längre, då hade jag även fått ett sånt tryck över bröstet så jag åkte hem å ringde sjukvårdsupplysningen å dom sa åt mig att åka direkt till akuten å kolla upp det.. Så var bara å åka.. Tur va hade jag min kära mamma som följde med, bidde rätt många timmar där.. Tog ekg å lite prover, men som tur va hitta dom inget.. Kroppen sa väl helt enkelt stopp efter all stress å dålig luft.. Så bidde hemma å tors..
Å som sagt, nu har jag inte alls den där trötthetskänslan.. Önska sååå att luften å över tiden kunde bli bättre..

Men som sagt NU har jag iaf semester.. Första veckan.. Bio med kottarna Ronja å Jack, "spiderman 3D"


 Varit till frissan, tog en sväng till Västerås, fikat å ätit med nära å kära, testa onsklubben, var trevligt innan, men sen, nja..  Haft trevligt sällskap å igår tog jag å Eléné en tripp till Västerås.. Utekväll.. Det var tevligt, men rätt lungt.. Bidde rätt många tim där, eftersom tåget gick redan vid 17.. :)

Lite bilder från igår..


Fix å trix :)
Idag har vi varit å firat systerdotter Malin på Måns Ols värdshus  som fyller 20 år imorn <3 dom blir såå stora mina syskonbarn.. <3
<3 Malin å pappa <3


<3 Malin å Ronja <3


<3 Emil å Jack <3


<3 liiite suddig bild på syrran, mig, å mamma <3


<3 syrran å jag <3

Det som är kvar av semestern blir det vända till Stockholm med mamma, Salafestivalen, helgen som kommer, firande av Jaack som fyller 10 år, lite små dagstripper nånstans ?!? Sista helgen på semestern åker Eléné å jag på en weekwnd i underbara Göteborg :)

Lite bilder från när jag å Eléné var ut på Drunken Barrister för nga helger sen :)


Just ja, Ronja, mamma å jag var på den årliga showen Diggiloo, tyvärr kunde inte syrran följa med i år.. Dom hade 10 års jubileum å jag tror jag varit på varje utom 1 år.. Har blivit en jättetrevlig tradition :)


Nu tackar å bockar jag för denna gång :) få se hur länge det dröjer till nästa gång..
RSS 2.0