Sista dan!!

 
 
 
Hade en underbar midsommar i Rättvik, med nga av dom allra bästa, käraste, nära ❤ (dom är inte så mycket för det här att tala om för allmänheten å då måste jag acceptera det )
 
 
Min fina misse, som det bästa han vet är att få gå ut på uteplatsen (är en innekatt) å att få gosa ner sig i mitt knä :)
Jaha, då är det sista dan på denna semester :( men känns ändå rätt okej :) jobbar imorn, sen har jag en semesterdag igen, för då ska jag på informationsmöte inför mitt nya jobb som jag ska börja på :) är jätte jätte taggad inför nya jobbet  å att få träffa dom jag ska jobba med, kommer få vara med å fixa iordning butiken :)
 
Å nästa vecka jobbar jag oxå "bara" 4 dar :) ledig på fredagen för då ska jag, mamma å förhoppningsvis Ronja åka på Diggiloo :) har blivit en årlig tradition. Vi har nog åkt i 8-10 år nu :) 
 Bild från förra året när underbara fina Magnus Carlsson var med ❤ 
Sen jobbar jag jag bara 1vecka.. Seen har jag 3 veckor semester igen.. Jag känner att jag gjorde rätt som dela upp semestern. Sååå skönt å veta att jag haft semester, men är inte slut ändå, utan "det kommer mera" hihi.. 
 

Kvällen innan midsommar å lite tankar!

Tänk, imorn är det midsommarafton :) kommer umgås med nga av dom allra bästa uppe i Dalarna ❤ Midsommar = Dalarna 
Vart så sugen på vin ikväll, men någon (kanske jag själv) drack upp nästan en hel flaska i måndags, bidde ett liiitet i tisdags, men jaaa, har man semester så har man :) helt underbart :) 
 
Nu till ngt jag funderat över å som jag tycker är lite ledsamt 😢 skrev ner mina tankar igår!! 
 
Nu ska jag försöka sova, med en katt som just nu jagar myggor :P zzzzzz.. Natti natti alla fina ❤ och Önskar er en underbar midsommar :)

Liiite smått å gott från helgen :)

Åååå härligt!! Testa bara lite nu, men nu verkar det som att det äntligen funkar å bloggpågen iPhonen :) 

Nu funkar bloggen igen :)

Gick inte komma in på bloggen igår, när jag väl tog mig i kragen å skulle skriva..
Nu har jag en veckas semester, sååå underbart 😃 fast varit ledig sen i tors då kottarna hade skolavslutning ❤☀ Nu ska jag iväg till Falun å träffa Amanda å kanske även hennes småkottar 😃 Skriver mer ikväll..

RSS 2.0