Sista dan!!

 
 
 
Hade en underbar midsommar i Rättvik, med nga av dom allra bästa, käraste, nära ❤ (dom är inte så mycket för det här att tala om för allmänheten å då måste jag acceptera det )
 
 
Min fina misse, som det bästa han vet är att få gå ut på uteplatsen (är en innekatt) å att få gosa ner sig i mitt knä :)
Jaha, då är det sista dan på denna semester :( men känns ändå rätt okej :) jobbar imorn, sen har jag en semesterdag igen, för då ska jag på informationsmöte inför mitt nya jobb som jag ska börja på :) är jätte jätte taggad inför nya jobbet  å att få träffa dom jag ska jobba med, kommer få vara med å fixa iordning butiken :)
 
Å nästa vecka jobbar jag oxå "bara" 4 dar :) ledig på fredagen för då ska jag, mamma å förhoppningsvis Ronja åka på Diggiloo :) har blivit en årlig tradition. Vi har nog åkt i 8-10 år nu :) 
 Bild från förra året när underbara fina Magnus Carlsson var med ❤ 
Sen jobbar jag jag bara 1vecka.. Seen har jag 3 veckor semester igen.. Jag känner att jag gjorde rätt som dela upp semestern. Sååå skönt å veta att jag haft semester, men är inte slut ändå, utan "det kommer mera" hihi.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0