Ååå underbara sön :)

Jaha, då var det sön igen då å bara invänta en ny jobbvecka, mindre roligt..
 Idag har jag städat å donat lite sen har mamma, pappa, syrran, syrrans ena kottar Ronja å Jack varit å hälsat på syrrans dotter Malin i hennes egna lya, fika lite gott å hade trevligt :)

Igår var det finalen på melidifestivalen oxå, var hem till mamsen å pappsen å kollade å åt räkor till :) Var ju såå underbart att Loreen vann.. Hon är ju bara såå bra :) danny var oxå bra, men höll tummarna för Loreen :)

I fredags var jag såå sjukt trött, är iåf. alltid det, men denna vecka å allrahelst fre har varit extrem.. men drog mig iaf. iväg på ett zumbapass vilket var jäkligt skönt, men bidde dck inge piggare för det.. Men det kommer väl, nu börjar ju våren nalkas :)))

Å denna underbara vårblomman :)
Bidde ett nytt mobilskal i veckan oxå :) Liite bling bling :)


å så har jag råkat, hihi, anmält mig till ett bakprogram/tävling på tv, huga.. Stod å laga storkok i tis å hade tv:n på , trodde först det bara var nå reklam jag hörde, sen hör typ: om du gillar å baka gå in på sjuan på nätet å anmäl dig.. sååå jaa, jag gjorde det då.. Å redan på ons hade jag fått ett svar att jag gått vidare till nästa casting som var en djupdykningsintervju.. Jag skulle svara på en massa frågor å även skicka bilder på det jag bakar å mig själv.. Nästa steg, om jag gått ytterligare vidare blir att dom ringer mig, såå nu får vi se om det blir nå mer eller inte... Tycker bara att det är skoj jag gick vidare ett steg iaf. :)Nu ska jag bara softa å ta det lungt resten av denna sönkväll :)
Cosmos njuter i solen :)

Söndag å mitt nya intresse har blivit å baka :)
Nu är det ett bra tag sen jag skrev igen.. Tiden räcker INTE till :( Idag har jag iaf haft delar av min kära familj på fikabesök <3 Har ju börjat baka mycket på sistonde, vilket är såå skoj, men det måste ju ätas upp oxå å jag kan inte bara göra det, måste ju hålla min vikt som jag äntligen ramlat tillbaka till igen :)) Men det är ju trevligare å besök oxå :) Såå nu kännns det tyvärr tomt å ensamt igen :( Bara jag å min kära misse <3


Cosmos sitter ovanpå städskåpet å har koll på oss när vi fikar :)varför det även är så skoj å baka är för att det nuförtiden finns såå många olika fina formar :) Har även köpt nga från min goa systerdotter Ronja som hon sålde för sitt innebandylag :)Å så köpte jag även två oloka små muffinsmorfar som jag har bakat småkakor i :)

Bl.a hallongtottor i miniatyr :)

å så införskaffa jag mig ju en bakassistent förut som oxå gör det roligare å baka, fast det hade varit ännu ännu mer skoj om jag kunde göra mig råd eller få den lila bakassistenten  :) fast den kostar liiite för mycket just nu :(


Bidde inte så mycket text, mest bilder, skriver mer nästa dag :) Nu ska jag softa lite i soffan, ha en fortsatt skön söndagskväll nu alla fiina :)RSS 2.0